Nuomojame vietą reklamai internete

Kreditai skirtingais sezonais: kam dažniausiai prireikia?

kreditas

kreditasTol, kol kreditas nebūna reikalingas mums patiems, dažniausiai net nesusimąstome, kam jis išvis reikalingas. Tačiau tie, kas valdo kreditų rinkas, galėtų papasakoti labai daug įdomių duomenų apie skolinimosi statistiką ir tendencijas. Mes tos statistikos nenagrinėsime, tačiau paklausime savęs, kam ir kada kreditas reikalingas, keičiantis metų laikams.

Pavasario remontai

Geriausiai remonto darbų atsigavimą pavasarį išgyvena statybininkai, stogdengiai, žinantys, kad tuojau pat prasideda ir darbų sezonas. Mat kreditas internetu būna reikalingas tiems, kas nori kažką pagaliau susiremontuoti, tačiau galbūt neturi pakankamai savo pajamų, pinigų. Štai Elena pasakoja, kad pavasarį ir vėl kilo didelis poreikis susitvarkyti daržinės sodą. „Gyvenu gražiame kaime ir matau kiekvieną pavasarį, kaip vis prasčiau atrodo daržinė. Pietinė stogo dalis gera, tačiau šiaurinė – kiaura, sulūžusi, skylėta, tiesiog baisi. Atrodo, na jau nebegaliu tiesiog taip kentėti, būtinai reikia susitvarkyti. Pavasarį labiausiai tai jaučiasi. Tačiau ir čia kreditas akcija bus būtinas, nes be jo kažin ar įpirkčiau stogdengių darbus. Gerai, kad pavyko rasti gerą stogdengį iš Vilniaus, bet vis tiek kainuos ir jo darbas, ir pačios medžiagos, todėl reikia labai daug galvoti“, – sako ji. Moteris tikina jau suskaičiavusi būsimų darbų kainas, o dabar dar ir ketina pasidomėti, ar planuoja vaikai prisidėti finansiškai prie šio remonto. Tada tiksliai žinos, kokio dydžio kreditas būstui, tiksliau, daržinei remontuoti jai reikalingas. Statistika parodytų, kad pavasarį tikrai suaktyvėja visos statybos, remontai ir tam reikalingos paskolos.

Vasaros atostogos

Vasarą retai kada imamas kreditas verslui. Dažniausiai žmonės nutaria leisti sau atostogauti prabangiau negu leidžia kišenė. Taip pat ir vestuvių surengimas visada šiek tiek pratuština kišenes, o šį sezoną vestuvės tikrai yra populiarios. Taigi, žmonės dažniau skolinasi ne kritiniams dalykams, o maloniems, iš kurių vėliau turi galbūt pačius geriausius prisiminimus. Aišku, vasarą taip pat būna paklausus ir kreditas būsto remontui, nes vieni remontą daro pavasarį, kiti vasaros metu – būna visaip. Taigi, vasaros atostogos kažkam ir būna atostogos, o kažkam – tikras darbymetis. Tačiau tiek ten, tiek ten reikalingi pinigai ir vyksta išlaidos.

Rudens pirkiniai

Rudenį grįžtame pailsėję ir kupini naujų planų, tuomet kreditas be uzstato būna dažnai susijęs su prasidedančiais mokslo metais. Gal po studijų reformos sumažėjus studentų kiekiui ir esamų specialybių kiekiui ir pasikeis daug dalykų, gal ir studentų sumažės, tad ir paskolų reikės mažiau. Tačiau kol kas panašu, kad rudens pirkiniai daug kam pratuština kišenes ar banko sąskaitas. Daugiausiai išleidžia tėvai, ypač vienišos mamos, nes reikia išleisti į mokyklą vaikus. Tačiau kartais tai kainuoja nedaug, o tėvai negali sukrapštyti ir to. Gerai, kad tada padėti gali kreditai, vartojimo  paskolos. Studentai taip pat kartais skolinasi prasidedant naujiems mokslo metams. Jie savo paskolas dažnai grąžina vėliau vasaros metu, kai dirba sezoninius darbus.

Žiemos šventės

Žiemą ir vėl pasipila išlaidų lietus, atsiradęs iš visų kalėdinių švenčių. Visi nori būti geri vieni kitiems. Švęsti, skaniai valgyti, nuveikti kažką smagaus, atostogauti kaip ponams, jaustis gerai. Žiemos šventės suartina ir šeimas, draugus. Tačiau paprastų pokalbių nepakanka – tenka pirkti dovanas. Taigi, visa tai taip pat kainuoja pinigus, o tiems, kas jų neturi, tenka skaudžiai nusivilti ir ieškoti būdų bent šiek tiek padengti išlaidas. Laimei, tuomet taip pat gali pagelbėti kreditai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.